Tulevaisuuden kiinteistöalaa muokkaamassa

Tulevaisuuden kiinteistöalaa muokkaamassa

Coor on Nordic PropTech Awards -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani. Kumppanuuden myötä meillä on jälleen eturivin paikka esiteltäessä kiinteistöteknologian merkittävimpiä innovaatioita.

Teknologia määrittää tulevaisuuden kiinteistöalan kehitystä. Virtuaalikierrosten, etätukipalveluiden ja digitaalisten kaksosten avulla kiinteistöjen ylläpidosta tulee turvallisempaa, tehokkaampaa ja tarkempaa. Kiinteistö- ja kiinteistöpalvelualan digitalisaatio on kuitenkin vasta alkuvaiheissaan. Nordic PropTech Awardsilla on tärkeä asema alan digitalisaation edistäjänä, ja se asettaa uudet standardit vastuullisille rakennuksille ja työympäristöille. Nordic PropTech Awardsin kumppanina olemme alan innovatiivisimpien ja visionäärisimpien startup-hankkeiden äärellä.  

“Meidän on madallettava kumppanuuksien ja innovaatioiden kynnystä. Ainoastaan sillä tavoin pystymme testaamaan innovatiivisia ratkaisuja ennen niiden tuomista markkinoille. Meillä on vahva kokemus menestyksekkäistä yhteistyöstä startupien kanssa, ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia kumppaneita, jotka voivat auttaa meitä kehittämään palveluntuotantoamme ja tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme”, kertoo Fredrik Sandqvist, Head of Innovation & Service Development at Coor Group. 

“Kiinteistöjen ylläpito on laaja käsite” 

Nordic PropTech Awards tarjoaa paikallisille PropTech-startupeille ja kasvuyrityksille alustan innovaatioidensa esittelemiseen potentiaalisille asiakkaille, sijoittajille ja kumppaneille. Tänä vuonna mukana kilpailussa on yli 100 ehdokasta, joista 29 on suomalaisia. Coor on mukana tuomaristossa viidessä eri kategoriasta: Energy, Healthy & sustainable buildings, Contech, Mobility & sustainable cities ja Property management.  

“Kiinteistöjen ylläpito on laaja käsite, joka kattaa kaiken datan avulla ohjatusta ylläpidosta vuokralaiskokemusta parantaviin ratkaisuihin. Odotan innolla tapaavani yrittäjiä, joiden innovaatiot tarjoavat ratkaisuja kiinteistöalan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin”, sanoo Fredrik Tunberg, Head of Concepts and Solutions, Property at Coor Group. 
 
Nordic PropTech Awards -voittajat julkistetaan vuoden 2025 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Ehdokaslistaukseen voi tutustua täällä. 

Nordic PropTech Awards Suomessa 

Tänä vuonna kilpailussa mukana olevista reilusta sadasta ehdokkaasta 29 on suomalaisia. Finalistit julkaistaan Slushin yhteydessä Messukeskuksessa 20.11. järjestettävässä Climate Tech for Built Environment -tapahtumassa, jonka järjestävät ympäristöministeriö, Business Finland, RECOTECH ja KIRAHub. 

Nordic PropTech Awardsista 

Nordic PropTech -järjestöt koostuvat kiinteistöteknologian parissa työskentelevistä ammattilaisista. Ne toimivat kaikissa Pohjoismaissa, ja niiden tavoitteena on auttaa yrityksiä kehittämään parempia ympäristöjä asumiseen ja työskentelyyn. Joka vuosi järjestettävä Nordic PropTech Awards palkitsee kiinteistöalan merkittävimmät innovaatiot.  

Coor on ollut Nordic PropTech Awardsin kumppani sen perustamisesta lähtien vuonna 2021. Vuonna 2023, Coor Conference isännöi palkintogaalaa Kista Science Towerissa. Tapahtuman aikana Coorin tytäryhtiö Addici vastasi vaatesäilytyksestä ja turvallisuudesta ja Food by Coor tarjoiluista.